torsdag 20 oktober 2011

åsa har gjort det igen

Dagen till ära fick hon beskedet att hennes förra bok "Vart tog den söta lilla flickan vägen" ligger 7:a på Pocket-toppen. Inte konstigt att bokreleaspartyt för senaste boken "Vår man i Shanghai" blev en succé. Åsa bjöd på gott vin och goda snittar och ett personligt signerat exemplar av boken. Bjudna till Braserie Lipp var vänner, bekanta, familjen, hennes förläggare från Stockholm och så Törnrosa :-)
Jag är grymt imponerad av Åsa, hennes sätt att skriva borde få de flesta av oss att aldrig vilja skriva mer :-) Vi har jobbat ihop med artiklar för tidningen Amelia. Åh det verkar så lätt när man läser det hon skriver, men ack vad man bedrar sig :-)



40 000:- till cancerfonden

Tack vare Ylvas fantastiska alster fick Cancerfonden 40 000:- !!! Inte dåligt av en person att skänka en sådan stor summa. Ylva öppnade sin utställning vid lördaglunch, massor av folk och massor av försäljning. Själv hade jag en av höstens mest bokade lördagar, så jag hann bara med en kort visit i galleriet mellan två olika bröllop. Och då var nästan alla tavlor redan sålda!!! Ylva har öppet sista dagen idag torsdag. En galet bokad helg blev en galet bokad vecka så tyvärr har jag inte hunnit ner för att hälsa på som jag lovat. Men tavlorna var fantastiskt fina, speciellt tavlorna som tillhörde The Pink Art Collection föll mig i smaken.



tisdag 18 oktober 2011

brasserie lipp 25 år = en kväll fylld av kärlek

När Ulla, Micke och Johan gör något så brukar det bli bra! Men festen i söndags tror jag över steg allas förväntningar någon någonsin skulle kunna ha på en fest med över 500 !!!!! gäster. Mellan 19.00 - 20.00 ringlade sig kön långt, långt upp på avenyn med partysugna Göteborgare. Alla hälsades välkomna med kind pussar, (ibland mer än så :-) kolla in bilderna) stora famnen och ett glas skumpa från generösa Mumm. Livebandet Good News stod på scenen och öste hela kvällen med supersköna musiker som gav järnet (så som Micke Syd från Gyllene Tider och Tommy Ekman från Freestyle, och Richard från Bröderna Herrey) kunde stämningen inte vara annat än på topp. Lägg där till generös bar, fri buffé och en gigantisk Amaronehörna, så fanns det inte mycket mer att önska. Åh vilka gäster de har; Lipp 25 år. För här bardansade, kramade, flörtade och sjöng grånande party-djur från det glada 80-talet tillsammans med söta party-prinsar och prinsessor från tidigt 90-tal. Det kändes som alla lagt in en extra växel och tryckte plattan i botten och bara körde. Som om ingen morgondag fanns :-)
Men det gjorde det, kan jag lova. Även en erfaren vimmel-fotograf har sina begränsningar. Fram emot midnatt drog jag mig tillbaka med ett leende på läpparna och kände att livet är bra nära en fest, hela tiden.

Du som inte var där; kolla bilderna och känn partystämningen ;du som var där kommer le stort när du ser hur kul vi hade!


















































Jag med min nya idol Jim Jidhed