lördag 10 september 2011

härliga Ylva!


Fick en inbjudan till vernissage den 15 oktober från konstnären Ylva Gärdsell. Hon målar fantastiskt fina alster och är en fantastisk person, inte nog med det, så är hon otroligt generös; målet är att halva intäkten av hennes försäljning går till Cancerfondens Rosa Band kampanj. Så vill du göra en insats för cancerforskningen så är det bara att besöka hennes utställning och att köpa någon av hennes vackra tavlor. Själv träffade jag Ylva förra året då jag fotograferade henne precis när hon fått beskedet om bröstcancer. Hon är verkligen en människa utöver det vanliga. Jag känner mig priviligerad och mycket smickrad av att hon ville jobba med just mig i den perioden av sitt liv. Att jag har jobbat med Rosa Bandet under flera år och att min älskade mamma Ulla gick bort i cancer gör att Rosa Bandet har en speciell plats i mitt hjärta. Jag är så glad för Ylvas skull, lycka till med vernissagen!!!

tisdag 6 september 2011

morgan hälsade på!!!

Morgan Granander från Mexico tittade förbi idag för att diskutera fredagens fotografering. Han skall vara min modell för ett ytterligare litet projekt jag har på gång. Skall bli sååå spännande och Morgan har ingen aning vilka prövningar som väntar honom på fredageftermiddag :-)

söndag 4 september 2011

Praktikanten Clara har gift sig!!!

Under mina år har jag haft en hel del praktikanter, de flesta har jag haft jätte kul med, men så finns det några, ni vet själva vilka ni är :-) som stannar kvar i "familjen", som alltid är välkomna tillbaka och som trots att åren går finns kvar. Clara är en av dem! Åh nu äntligen fick jag fotografera hennes bröllop! Förstår ni vilken komplimang att jag fick vara deras bröllopsfotograf, för till saken hör att Clara efter sin praktik öppnade en egen studio hemma i Liatorp :-) Väl värt ett eget blogginlägg. Och igår så sa hon alltså JA till sin älskade Andreas. Hela dagen fotograferade vi högt och lågt och hade hur kul som helst!!!