lördag 5 mars 2011

mediamecca malmö

Alltid lika trevligt att få hänga med Sveriges media elit :-) Den här gången var det Malmö som gällde! Restaurangen Centiliter & Gram heter stället som fått äran, oftast cool musik och jätte god buffé (som jag givetvis smakat på :-) trevliga skåningar och glada mediamecca-arrangörer.








onsdag 2 mars 2011

gulliga kunder :-)

Jag har turen att ofta få jobba med Kraftkällan från Kristianstad, ett helt underbart gäng och jag gillar dom skarpt! Alltid proffsigt, bra upplägg och tydliga instruktioner. Så till större kunder som "är" det där lilla extra skall jag försöka hinna med att göra små album. Först ut var Kraftkällan, åh så här gulligt skrev Susanne när hon fått albumet! (ps. hon är ALLTID snygg, även om hon själv inte förstår det :-)










två söta drakar på besök!

Morris (så gulligt namn :-) snart 1-år hälsa de på i nya Dr. Martens kängor storlek 23 typ :-) och sin favoritdräkt "draken" med sitt gossedocka klädd i liknande mundering! Här i min studio får barn vara barn och drakar vara drakar :-)


tisdag 1 mars 2011

gravida - kära - nygifta

Super söta, nygifta och gravida och såååå kära. Ni måste bara titta på Gabrielles och Mikaels bilder som vi tog i lördags. Dom blev så fina och kärleksfulla. Jag blir så stolt över hur duktiga mina kunder är, hur modiga och generösa ni är med att visa känslor och uttryck. Jag har sagt det förut och jag säger det igen; jag har världens bästa kunder !!!!

Gabrielle Frölander och Mikael Berglund