onsdag 19 januari 2011

charmören #1

Super charmiga Theodor Wintermark var här igår och lyste upp min tillvaro. Hur goa lår har han inte och hur fina ögon... hela han liksom är så goooo :-). Gör som Theodors mamma och låt oss fotografera din 6 månaders baby så får du även ett presentkort på en 1-års fotografering!






tisdag 18 januari 2011

Dubai 2011

Åh så bar det då äntligen iväg till Dubai med det franska Porscheteamet Ulivieri Racing Team med sin Porsche 997 Cup, för att delta i 24hdubai.com
En racetävling öppen för alla bilmärken, ca 90 team fanns på plats den 11 jan när tävlingen öppnade. Med mekaniker och teamleader (Boutsen Energy), förare och fotograf så var vi ett gäng på drygt 20 personer! Och så kul vi hade och så bra det gick, 3.a i sin klass, inte illa av ett gäng som körde 24 timmar non-stop för första gången. Jag var med till 01 på natten och tillbaka på banan innan solen gick upp, varmt när solen var uppe, men svinkallt så fort solen försvann. Även om miljön är häftig, med snabbar bilar och trevliga människor så är det slitigt med alla avgaser och den höga bullernivån, inte en tyst sekund på 24 timmar!! Innan själva tävlingen så var det två dagar med testkörningar, justering och intrimmning av teamet som skulle serva bilen vid varje depå-stop. varje förare körde mellan 1 och 2 timmar åt gången. Med fem förare i teamet så fick var och en vila en bra stund innan nästa körning. Glada, trötta och väldigt nöjda och med stora bucklor i famnen återvände vi till Frankrike den 17 januari men med siktet inställt på att ta 1:a platsen nästa år :-)

Ingen skumpa så långt ögat nådde, vi var ju ändå i ett muslimskt land... de tyckte vi var lite tråkigt :-)
prepareringen av bilden var pedantiskt
bilar brann, exploderade och krockade, action precis hela tiden!
den officiella gruppbilden

en 4 km långbana i 24 timmar
Dubai Autodome

här är kl 7 på morgonen



glada fotografer fanns det gott om :-)
precis innan start



Så glada på prispallen!


Jean-Charles med sitt team och en glad fotograf!
Journalister och fotografer från världens alla hör fanns på
plats, och här är jag med reportern från den Iranska
motsvarigheten till Motormagasinet!
Philippe Ulivieri med den efterlängtade bucklan!!!!