torsdag 12 maj 2011

kvinnor mellan 40 - 50 år se hit!!!!

Äntligen har jag startat mitt jätteroliga fotoprojekt "STOLTHET" och söker nu kvinnor som är mellan 40 och 50 år! Jag hoppas så klart att du vill vara med!!!
Jag kommer att starta fotograferingen omgående och planerar att hålla på en bit in i augusti. Vill du vara med så behöver jag max. 2 timmar av din tid. Jag kommer att finnas i Stockholm vid minst ett tillfälle men datum och plats är ännu inte bestämt, (om det skulle passa dig bättre), annars är det tänkt att all fotografering sker i studion på Chalmersgatan 21 i Göteborg. Det vore jätteroligt om du ville vara med och tipsa gärna dina väninnor!!!
Men glöm inte!!! Enda kravet jag har på mina blivande "modeller är att du/de är mellan 40 - 50 år (fotovana, utseende eller storlek har ingen som helst betydelse).
Ring eller maila mig om du vill veta mer!!!

tisdag 10 maj 2011

snygga elisabeth hälsade på i studion

Alltid lika glad och positiv är min söta väninna Elisabeth, och alltid lika tacksam att använda som modell när jag får för mig att testa någon ny teknik, behöver casting-bilder, fota produkter eller kläder.
-Så vem finns alltid där? - Jo Elisabeth!
Den här gången var det en test fotografering inför en kommande utställning som jag skall ha, efter att tålmodigt gjort precis som jag sa så fick Elisabeth "fri-tid (ni vet som ungarna får på dagis när fröknarna inte längre orkar vara pedagogiska :-) framför blixtrarna!
Visst blev hon fin?















måndag 9 maj 2011

what comes around still around

Vilken kväll, vilket party, vilka människor och vilken musik!! Grabbarna i Still Around med Ann-Charlotte på SoHo har gjort det igen - en hellyckad kväll för alla partysugna rockälskande Göteborgare!