måndag 23 januari 2012

bara för tjejer!!!!!!

KILLAR NI KAN SLUTA LÄSA NU!!!! :-)
En helt genialisk ide på fotoprojekt kom över mig (tycker jag själv, lite iallfall :-) strax innan jul. Fotoprojektet (som inte har något namn ännu) kommer att handla om ett av livets stora gåtor - fascinationer - glädjeämnen, you namne it; män. MÄN och det tänkte jag kombinera med SMS, (alltså sms som de skickar till oss, vid alla möjliga och omöjliga situationer). Ja, ni förstår ju själva, en helt omöjlig kombination. som en källa utan botten :-) Speciellt när man är i den fas att spelreglerna ännu ej är satta, men inte alltid där efter heller...
Så med glimten i ögat och tvistad självdistans och antagligen många as-garv kommer jag att tolka ett antal sms, både sådana som jag fått genom åren men också andras. Åh det är där du kommer in i bilden. För jag behöver lite hjälp, från er tjejer.
Alltså sms som du har fått av en man/kille/dude/snubbe/gubbe. För jag vet att det finns massor av sköna, vanliga, snuskiga, hemska, gulliga, korta, kärleksfulla, långa, ångerfulla sms där ute i era telefoner. Jag vet :-) för handen på hjärtat tjejer, hur många gånger har vi inte frågat en väninna vad det står eller rättare sagt, försökt "läsa in" vad de skrivit till oss :-)
Så leta fram några sms som ni fått från någon ni känner, dejtat, flörtat med, beundrare, pojkvän, kk. Det får vara hur långa och hur korta som helst. Och det behöver som sagt inte vara något exceptionellt som står där i, men har ni några som ni kan bjuda på så är jag dig evigt tacksam!!

OBS OBS!!! Allt är anonymt, inga namn, platser eller avsändare får vara så att man ser vem det är som fått sms´t eller vem som skickat det. Även om du visar mig namn eller platser, så ändrar jag det i processen från ett vanligt sms till en del i mitt projekt.
Känner du att det här vore en skoj sak att bidra till så kan du väl maila, sms eller skicka ett word-dokument genom sprend.com (så är du garanterat anonym för avsändaren är inte du)

Alla som bidrar får komma på festen så klart och jag bjuder gärna på en head-shoot fotografering (bild till facebook, cv, blogg etc.) som tack för hjälpen!!!

Stor kram till alla mina med-systrar där ute!

söndag 22 januari 2012

vitt brudpar, på riktigt alltså :-)

Snön vräkte ner och spårvagnstrafikanterna svor åt inställda spårvagnar. Ilskna farbröder försökte hitta sina igensnöade bilar och frusna tonåringar blandades med ojande tanter på stan. Att vi aldrig lär oss att när det snöar så blir det snöigt :-) Något sådant värdsligt som lite snö hindrade dock inte årets första brudpar från att med kärleksfulla blickar se omgivningen i det romantiska skimmer som faktiskt låg över vår kära stad igår. Love conquers all :-)
Så här kommer Tobias och Marguerite!!!