torsdag 25 mars 2010

7 is the new 20 :-)

Vem minns inte stolt sin 7-års dag? Pirret i magen, skyhöga förväntningar och obegränsad stoltet över det faktum att man var äldre.
För aldrig kunde man ana att en dag i framtiden skulle man ljuga om sin ålder - först ville man så klart vara äldre ;) lånade till och med leg för att kunna ta sig in på stadens nattklubbar långt innan man borde hänga på sådana ställen. Men sedan svängde det, först lite sakta vid 25, då var det ganska okej att vara 25. MEN efter 33 gick det över i absurbdum, vem ville vara 33? Det var ju last gammalt!!! Åh det blev bara värre...
För frågar någon idag en åldersrelaterad fråga så stannar världen till en stund. Lillebror blev plötsligt storebror i jakten på några år. Vissa barnprogram har jag ALDRIG sett! Fast stora M säger att det visst är sant; att jag inte är så gammal som alla säger. "för man räknar bara de roliga åren så blir du inte så gammal" säger han och eftersom jag bitvis haft det lite tråkigt så kan jag ju med lätthet räkna bort 7-8 år ;)
Men det är definitivt något som lilla Nathalie inte har en susning om en dag som den här. För idag är hon 7-år och kvittrar som en lärka när vi hurrar för henne !!!
Åh så här stolt blev hon över sin canvas-tavla med namn och ålder!!