onsdag 6 april 2011

min extra unge

Min lilla Madeleine hälsade på i studion idag... Lilla och lilla, var tar åren vägen? För det konstiga är ju att barnen blir äldre, men inte vi vuxna :-) För vi är väl alla typ 34-isch? Min extra unge Madeleine är iallafall snart 13 år och bloggar också, gå gärna in och läs på madeleineax.blogg.se Hon är jätte duktig och jag är så stolt att få vara hennes extra-mamma!! No offence mamma-Anna :-)







du gör mig så glad!

Söta Hilde träffade jag första gången i Stockholm, där vi var kvinnliga (vad annars.... :-) ambassadörer för regeringens lilla projekt på Tillväxtverket. De vill ha vår hjälp att inspirera andra kvinnor till att start eget.
Åh det gör vi gärna! Men vi har alla företag som vi försörjer oss på och Hilde driver Lifestylepartner. Där kan du hitta det mesta som får dig att må bra, bland annat affirmationskort som det här! Perfekta presenter!!!! Så det här fina kortet postade Hilde (stort idag är att få ett postat handskrivet vykort) till mig!
Snacka om att göra mig glad och få mig att må bra! Tack super söta Hilde! Det är väldigt vad många fina Stockholmare jag plötsligt omger mig med :-)))